Akit kérdeztünk:Szamosszegi Gábor
 

A Tököl elleni győztes meccs után kérdeztük a mérkőzés első gólját szerző makói játékost, akivel kitértünk a soron következő mérkőzésre, illetve a dobogós hely megszerzésére is.

 

-Gratulálok a győzelemhez és a  gólodhoz is!Mesélj a gólodról kérlek!

 

-Bány Tomi végzett el egy szabadrúgást, amit a hosszúra rúgott,én pedig megpróbáltam a védőket és a kapust átfejelni, ami hála istennek sikerült és gól lett,bár ha nem megy kapura, akkor is valószínűleg gól lett volna, mert Sada és Shreibi is robbantak oda!

 

-Amolyan kötelező 3 pontos meccs volt a vasárnapi és ennek ellenére egész szoros lett az eredmény! Te hogy láttad belülről a meccset?

 

 -Nagyon rossz volt a pálya,kemény és göröngyös volt, amin nagyon nehéz pontosan passzolni, labdát vezetni,hiba nélkül játszani. Szerintem egy jobb pályán sokkal jobban kijön a két csapat közötti különbség! Persze nem lehet csak erre fogni, egyszerűen picit tompábbak voltunk  a kelleténél, és saját magunknak tettük nehézzé. Ezt a meccset 3-4 góllal kellett volna nyerni,de mindegy, végülis minden jó, ha a vége jó!

 

-Ha vasárnap nyertek itthon a Bőcs ellen, akkor már a 3. hely is elérhető közelségbe kerül! Mit vársz ellenük? Gondolhatunk már a dobogóra?

 

-A Bőcs ellen egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, ami abszolút 3 esélyes!Sajnos Csibu és Pusi kisárgult, nélkülük meggyengül a középpályánk, hiányozni fognak, de remélhetőleg Magyar Gyuri már visszatérhet és az eltiltottak nélkül is nyerni megyünk ki a pályára! Én nem foglalkozok a dobogóval, mindig a soron következő meccsre koncentrálok. Azért ha nyernénk, már lehetne beszélni arról a 3. helyről!


 

Bány interjú a Szolnok elleni varázslatos játéka után:

Mondj valamit légyszives a Szolnok elleni góljaidról!

 B.T.:-Fantasztikusak voltak,próbálkoztam és bejött. Sőt az is kuriózum,hogy mindkettőt jobb lábbal szereztem, annak ellenére hogy  a bal lábam az igazi!

-Fontos volt mind a vezető, mind a győztes találat, gratulálok!

 B.T.:-Köszönöm!Örültem hogy sikerült,bár úgy vagyok vele,hogy mindegy ki lövi a gólt, vagy gólokat a CSAPAT a lényeg! Most Sadának nem jött össze, nekem igen, megvan a csapatnak a három pont, ez számít!

-A 11-esről mi a véleményed?

B.T.:-Igen sok mérkőzés van már a hátam mögött és bizton állíthatom,  hogy ilyen nevetséges büntető befújását még nem éltem át! Egyszerűen burleszkbe illő!

 -Egykor te is játszottál a Szolnok csapatában, ami külön pikantériája volt a meccsnek!

 B.T.:-Igen, és abban az időszakban is Vágó Attila volt a Szolnok edzője, és - bár lehet hogy ezt kevesen tudják - rossz volt a viszony közöttünk. Ezért érzek is némi elégtételt, hogy két találatommal nemes bosszút  álltam!

-A hétvégén a Détári Lajos által dirigált Vecsés FC lesz az ellenfelünk ismét hazai pályán. Mit vársz a mérkőzéstől?

 B.T.:-Nehéz meccset várok, de ha komolyan menni akarunk a 3.helyért, akkor győznünk kell!Ez azért is fontos, mert egy esetleges győzelemmel amellett hogy tapadunk a dobogósokra, el is húzhatunk a középmezőnytől!

 

 

Maróti Sada interjú a ceglédi mesterhármas után:

 

Mesterhármas és a megszereztétek a 4. helyet! A játékotok(különösen a második félidőre) nagyon sok pontos passzból állt és érezhető volt a magabiztosság az egész csapaton! Minek köszönhető ez?

Szerintem sokkal jobban játszottunk mint az elsö fordulóban. Ez annak köszönhetö, hogy a múlt héten rövidebb edzések voltak.Ránk is fért a frissités.Nagyon hosszú volt az alapozás.

Az MTK ellen folytatódik a győzelmi sorozat?

Nehéz mérközésre számitok, de nálunk több a rutinos játékos.Mindenképpen nyerni szeretnénk.

Beszélhetünk róla, hogy újra megszerzitek a bravúros 4.helyet, vagy esetleg a dobogón végeztek?

Nagyon nehéz lesz a dobogón végezni, de akkor sem leszek csalodott ha újra megszerezük a 4. helyet.

Ha így haladsz a gólgyártással, akkor a makói közönségnek nem kell sokat várnia az 50. makói találatodra! Még mennyit is kell szerezned? És melyik csapatot büntetnéd az ötvenedik góloddal?

Igen még 3 gól kell és meglesz az 50. makói gól!!!Mindegy kinek rugom csak ne kelljen rá sokat várni.