A HONLAP NEM FRISSÜL!Régebbi Lelátó magazinokat szkennelve megtalálhatják az Archívum menüpont alatt!

 

A Lelátó magazinnal kapcsolatos friss információk a következő honlapon érhetők el a jövőben:

www.makocompany.lapja.hu

 

 

Tippjáték végeredmény:

1. Csordás Máté 32 pont

2. Csordás István 28 pont

3. Detty 23 pont

A nyereményeiket az őszi szezon első hazai mérkőzésének szünetében vehetik át! Gratulálunk nekik!

Bővebben a tippjáték rovatban!

A Lelátó magazin folytatódik!

Kedves Makó FC Szurkolók!

Ezentúl Fekete Tibor (Indián) veszi át a Lelátó magazin szerkesztését. Személyében garantált, hogy a magazin továbbra is azt, vagy jobb színvonalat fogja képviselni,mint eddig.

A honlap megszűnik, így a magazinnal kapcsolatos információkról, esetleges tippjátékról a jövőben a www.makocompany.lapja.hu oldalon olvashatnak a szurkolók.

A lap 3. szezonját élte meg, ami azt jelenti, hogy 2009 tavaszi szezonjának kezdete óta valamennyi hazai bajnoki mérkőzésen megjelent a 4 oldalas fekete-fehér kiadvány, mely egyszer azon a bizonyos Ferencváros felett aratott győzelemkor jelent meg 2000db-os példányszámban 8 színes oldalban,ami a magazin "életének" csúcsát jelenti!

Eddigi megjelésekért hálás köszönet jár a makói Magony és Dornbach nyomdának, mely lehetővé tette a lap eddigi megjelenéseit a meccsek alkalmával és reméljük, hogy a jövőben is segítenek ennek a kis lapnak a megjelenésében. Köszönet nekik érte!

Az idei tippjáték a Vecsés elleni bajnokival ér véget, melynek első 3 helyezettje az őszi szezon első hazai bajnokiának szünetében átveheti nyereményét. Még az nap friss eredmény lista lesz található a honlapon!

Köszönöm minden kedves olvasónk figyelmét!

Hajrá Makó FC!

Üdv:Ferenczi Gábor szerkesztő